Skoringen i Bryggen

Shop visual Skoringen

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

62 26 51 60

Butikker Skoringen

Skoringen | sko til hele familien

Hos Skoringen i Bryggen brænder vi for at forkæle dine fødder, og vi har gjort en dyd ud af at skabe et skønt sortiment til hele familien, der vil få enhver fod til at sukke af lykke. Behagelig pasform, trendy snit, klassiske former og ikke mindst stærke kvalitetsmaterialer kendetegner Skoringen, og vores butik i Vejle er ingen undtagelse. Kast dit blik på gummistøvler, sandaler, stiletter, sneakers, flade sko, ballerinaer, ankelstøvler, vinterstøvler, klassiske chelsea boots og uundværligt tilbehør som skosåler, skopleje og meget mere.

 

Glade fødder og lækre brands

Vores begejstring for sko og lækre brands er repræsenteret på vores mange hylder, hvor skønne mærker som Adidas, Gabor, ECCO, Melton, Lloyd, Reebok, Converse, Tamaris, Woolies, Timberland, Vagabond, Marco Tozzi og mange flere gør sin entre.

For at være sikker på at du får fingrene i det helt rigtige fodtøj, står vores hjælpsomme og kompetente personale altid klar til at hjælpe dig i vores butik i Vejle – så er du altid sikret lækkert fodtøj med den perfekte pasform. Vi ses i Skoringen i Bryggen.

Deals and News Skoringen

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top