SPORT 24 i Bryggen

Shop visual SPORT 24

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

30 21 32 90

Butikker SPORT 24

SPORT 24 i Vejle | udstyr og tøj til alle fritidsaktiviteter

Hvad enten det er sportsudstyr eller sportstøj, du er på udkig efter, så er SPORT 24 i Bryggen i Vejle lige sagen. Vi tænker sport 24 timer i døgnet, og vi har sammensat et bredt sortiment, hvor god kvalitet er førsteprioritet.

Gå på opdagelse blandt de bedste brands som Hummel, Adidas, Nike og mange flere. Her kan du finde et bredt spektrum af sportsudstyr og sportstøj. Drives du af ønsket om en hurtigere tid, en hårdere serv eller et længere spring? Jagten på perfektion starter i SPORT 24, og vi har alt, du skal bruge til et væld af sportsgrene.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i SPORT 24 i Bryggen i Vejle.

Gør sport til en leg

Hos SPORT 24 er vi af den overbevisning af sport skal være sjovt, fordi det på den måde bliver noget, du slet ikke kan lade være med. Med det rigtige tøj og udstyr får du nemt den rette indstilling, så du kan have det sjovt, mens du dyrker sport. Uanset om du er til holdsport eller enkeltmandssport, synes vi, at sport skal være en leg.

Hvis du har brug for nyt sportstøj, -udstyr eller inspiration til at forbedre din præstation, så kom ind i vores butik i Vejle og tag en snak med vores entusiastiske og dygtige personale.

Find tips og inspiration til din træning

Mangler du gode råd eller inspiration til din træning? Eller måske vil du gerne læse om de cool nyheder fra de allerbedste sportsmærker? Så er vores blog noget for dig. Her finder du alt fra guides om, hvordan du finder det rigtige løbetøj til årstiden, til artikler om den nyeste teknologi indenfor sportstøj. Du kan også læse interviews med mennesker, hvis sportspræstationer er ud over det sædvanlige – og meget mere.

Bliv medlem af vores kundeklub

Er du vild med sport? Så er vores kundeklub måske noget for dig. Når du er medlem af SPORT 24’s VIP-klub får du et væld af fordele – både online og i din lokale SPORT 24 i Vejle. Du får blandt andet gratis fragt og returfragt, når du handler i vores webshop, bonus på alle dine køb og attraktive tilbud.

Desuden bliver du som medlem inviteret til VIP-events her i SPORT 24 i Vejle, hvor du kan få store rabatter. Ved vores VIP-førudsalg kan du få lov til at shoppe udsalgsvarer før alle andre.

Parkering i Bryggen i Vejle

Kommer du i bil til Bryggen i Vejle, har du rig mulighed for at parkere. I vores parkeringshus finder du intet mindre end 700 parkeringspladser til både biler og motorcykler. Parkeringshuset har åbent mandag-søndag 00.00-24.00.

Arbejder du i eller i nærheden af Bryggen i Vejle, og ønsker du en god pris på parkering, tilbyder vi et parkeringsabonnement, hvor du betaler for parkering en gang i kvartalet, og til gengæld kan parkere i vores parkeringshus så meget, du har brug for.

Vi glæder os til at se dig!

Deals and News SPORT 24

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top