Quint i Bryggen

Shop visual Quint

Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: 10 - 19Lørdag & søndag: 10 - 16

Kontakt

75 73 70 40

Butikker Quint

Det roder i qUINT, og det vil det blive ved med, så længe qUINT kunderne føler sig hjemme i, det vi vil kalde, det ’systematiske rod’. qUINT driver nemlig landets 23 multibrand butikker ud fra devisen om, at atmosfæren i butikkerne skal afspejle dit liv – et liv, hvor hverdagen, klædeskabet, drengehyblen og måske endda kærlighedslivet roder, og hvor de mange indtryk bliver til kreative udtryk i din stil og livsstil.

I qUINT butikken skal du, til lyden af fede remix, beats og bootlegs og under kyndig vejledning af vores friske og udadvendte ’high-on-the-beat’ gutter, føle dig hjemme og ikke mindst velkommen til at rode, røre og mærke på det lækre mærkevaretøj fra førende modebrands og måske endda blive overrasket, når du finder den style, som du mindst havde ventet. Og det er præcis det uventende, det atypiske og det skæve, som gør qUINT forskellig fra andre modebutikker.

Selvom vi i qUINT nødigt vil sætte ord på stil, kan tøjet i butikkerne bedst betegnes som ’street fashion’. Street fashion har dog mange dimensioner og spænder fra den ene yderlighed til den anden, hvorimellem college-, casual-, underground-, jeans- og sportsmoden samt alt, hvad der er endnu mere baggy hører hjemme. Derfor er det heller ikke kun qUINTs primære målgruppe, fyre mellem 15-25 år, som shopper amok i fede styles, men alle slags fyre, der ønsker en individuel stil, som går lige til kanten – ja måske endda ud over den.

qUINT giver dig ikke kun mulighed for at rode i butikkerne. På qUINT webshoppen kan du sidde for dig selv foran computeren og rode rundt og få fingrene i lækkert kluns, blive inspireret til nye tendenser og blive medlem af kundeklubben.

Deals and News Quint

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top