Pieces i Bryggen

Shop visual Pieces

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

23 68 00 95

Butikker Pieces

Pieces | en verden af accessories

Hos Pieces i Bryggen træder du ind i et univers af moderne accessories og lækre styles. Uanset om din stil er klassisk og enkel eller vild og farverig, finder du et bredt udvalg af basistøj og accessories i vores butik i Bryggen i Vejle.

Hos Pieces værner vi om vores skandinaviske rødder og den rene simplicitet, som vi viderefører i vores designs af accessories og ready-to-wear-items. Desuden sætter vi en ære i altid at have fokus på den lille, lækre detalje.

Udtryk din personlige stil

Når du besøger os i Pieces i Bryggen, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde de accessories, du står og mangler for at fuldende din garderobe. Kom ind og tag en snak med vores søde medarbejdere, og få gode råd og vejledning til at finde dét, der klæder dig allerbedst.

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til selv at gå på opdagelse i vores skatkammer. På vægge og hylder finder du smykker, tasker, tørklæder og tøj til hverdag og fest. Så kom ind og lad dig friste af vores store udvalg.

Shoppetur med veninderne

Pieces er den perfekte butik at besøge, når du er på shoppetur med veninderne. I vil uden tvivl føle jer hjemme i vores overskuelige butik, hvor I sammen kan finde de helt rigtige accessories. Vores store udvalg giver jer både mulighed for at prøve de accessories, I normalt ville gå efter, og for at prøve nye ting af.

Accessories til små priser

Skal du til årets fest, og har du ikke noget at tage på? Så kom ind til os. Uanset hvad dit budget er, finder du noget i vores udvalg, du kan tage på, så du kan vække opsigt. Vores unikke fokus på detaljen gør, at de accessories, du finder hos os, altid har et eksklusivt udseende. Fordi vi holder vores priser lave, gør vi det muligt for alle unge kvinder at ligne en million uden at det har kostet særlig meget.

Historien bag Pieces?

Pieces blev grundlagt i 2003, og er en del af den familieejede virksomhed BESTSELLER, som blandt andet også står bag Vero Moda og Only. I Pieces hjælper vi unge kvinder med at fuldende deres look med moderne accessories, der sætter prikket over i’et på ethvert outfit. Vores udgangspunkt er skandinavisk minimalisme, og alle vores items kan styles op og ned, afhængigt af om de skal bruges til fest eller hverdag.

Parkering

Når du besøger Pieces i Vejle, har du mulighed for at parkere din bil eller motorcykel i vores parkeringshus. De første to timer er gratis. Vi har 700 parkeringspladser, og det er altid nemt at finde en plads. Desuden finder du 16 handicappladser tæt ved vores fire hovedindgange, samt gode muligheder for cykelparkering ved den indgang, der vender ud mod Søndertorv.

Vi glæder os til at se dig!

Deals and News Pieces

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top