Matas i Bryggen

Shop visual Matas

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

75 85 85 01
  • Matas På sociale netværk:
Se andre

Butikker Matas

Matas | landets skønhedsekspert #1

Matas i Bryggen inviterer dig ind til et sandt Utopia af kvalitetsprodukter inden for personlig pleje, velvære, hygiejne, vitaminer, helse, naturlægemidler, kosttilskud, håndkøbsmedicin, skønhed, dufte, hårpleje, kosmetik og hudpleje.

 

Som Danmarks go-to skønhedsekspert og med en stærk faglig viden har vi nøje udvalgt et omfattende og lækkert sortiment, der dækker alle dine behov. Gå på opdagelse i vores inspirerende butik, og kast dig over de lækreste brands som Giorgio Armani, Beauté Pacifique, Hugo Boss, Clarins, Ralph Lauren, Paul Smith, Cacharel, Max Factor, Origins, L’Oréal, Biotherm, Nuxe, Karl Lagerfeld, Chanel, Lancôme, Gucci, Clinique, Van Gils, Care by Gun-Britt, Lacoste, Calvin Klein, Youngblood, Azzaro, Remington, Rimmel, Maybelline, Paco Rabanne, Burberry, Dr. Scheller og mange flere. Vi har også vores egne produktserier som Matas Natur og Matas Striber. Sidstnævnte er vores helt store klassiker, der forener høj kvalitet med fornuftige priser.

 

Den bedste kundeservice og kvalitet

Hos Matas i Vejle møder du et højt kompetenceniveau, som er udslaget af vores brændende ønske om at være de bedste i branchen. Derfor kan du altid spørge vores imødekommende personale til råds. Med en historie, der strækker sig helt tilbage til 1949, har vi et godt rygte, som vi altid ønsker at værne om. Vi strækker os derfor altid lidt længere - både når det gælder udvælgelsen af kvalitetsprodukter i sortimentet og vores kundeservice. Vi glæder os til at se dig i Matas i Bryggen.

Deals and News Matas

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider
HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top