Guld & Ure Est. 2011 i Bryggen

Shop visual Guld & Ure Est. 2011

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

97 22 05 94

Butikker Guld & Ure Est. 2011

Elegante smykker og ure i Vejle

Velkommen til vores univers af smykker og armbåndsure. Guld & Ure Est. 2011 i Bryggen er butikken for den sofistikerede mand og kvinde, der ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet.

Hos os finder du et bredt udvalg af elegante smykker og ure til mænd og kvinder. Skal du finde en helt særlig gave, så gå på opdagelse i vores skattekiste, der er fyldt med de lækreste brands – heriblandt Arne Jacobsen, Kranz & Ziegler, Seiko og Skagen.

Glæd dig selv eller en, du holder af

Et ur eller et smykke er en ganske særlig gave. Hvad enten det er til jul, fødselsdag eller bare fordi, er det helt specielt at modtage et smykke. Når du besøger os i Guld & Ure Est. 2011, hjælper vi dig glædeligt med at vælge den helt rigtige gave til den heldige modtager. Hvis du fortæller os lidt om anledningen, hvad du selv har i tankerne og modtagerens stil, kan vi i fællesskab finde en helt perfekt gave, der vil vække glæde mange år ud i fremtiden.

Det kan selvfølgelig også være, at du gerne vil give dig selv en helt særlig gave. Da vil vi naturligvis også være behjælpelige med at finde et ur eller et smykke, der klæder dig og passer til din stil.

Altid god service

God service er en af vores kerneværdier. Vi ønsker altid at give vores kunder den absolut bedste oplevelse, når de besøger vores butik. Derfor yder alle vores ansatte service i særklasse. Uanset hvad du har brug for hjælp til, står vi klar med et smil, gode råd og kyndig vejledning.

Hvis du har et spørgsmål til et produkt, du har købt hos os, er du altid mere end velkommen til at kigge forbi eller til at ringe til os. Du finder vores telefonnummer øverst på siden i den hvide boks til højre.

Smykker i Vejle

Smukke og elegante smykker er ofte det, der sætter prikken over i’et til både hverdag og fest. Guld & Ure Est. 2011 i Vejle er et oplagt sted at gå hen, hvis du mangler det der lille ekstra. I vores store udvalg af smykker finder du både diskrete, elegante smykker og smykker, der vækker opsigt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fantastiske verden af smykker og ure.

Parkering i Bryggen

Vi har gjort det nemt for dig at komme i bil, når du besøger Bryggen i Vejle. I vores store parkeringshus finder du intet mindre end 700 parkeringspladser. Her er plads til motorcykler, almindelige biler, biler med handicapskilt og elbiler.

Det er vigtigt for os, at alle har nem adgang til vores center. Hvis du har et handicapskilt, kan du derfor frit parkere på en af vores 16 handicapparkeringspladser, som du finder ved de fire hovedindgange til centret.

Vil du gerne oplade din el- eller hybridbil, finder du CLEVER ladestandere på P4. Medbringer du eget ladekabel og CLEVER-kort kan du lade din bil op, mens du er inde i Bryggen.

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top