Frisør Poul M i Bryggen

Shop visual Frisør Poul M

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

76 41 07 77

Butikker Frisør Poul M

Den bedste frisør i Vejle

Hos Frisør Poul M i Bryggen brænder vi for hårmode. Hos os bliver du altid mødt af frisører med personlighed, kant og et stort servicegen. Uanset om dit hår skal studses, farves, styles eller have den helt store forandring, er du altid i trygge hænder hos os.

Vi har desuden et stort udvalg af hårpleje, børster, stylere og barbergrej. Vi har håndplukket de bedste produkter til vores frisørsalon i Vejle, og du finder blandt andet lækre ting fra Kérastase, Moroccanoil, Redken og GHD.

Når du vælger at blive klippet hos Frisør Poul M i Vejle bliver du altid mødt af en frisør, der er dygtig til sit håndværk. En stærk faglighed er vigtigt for os. Vi ved, hvor meget identitet, der ligger i en frisure. Derfor gør vi altid vores ypperste for at ramme præcis det look, du går efter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vejles bedste frisør!

Bestil tid

Trænger du til at blive klippet, farvet eller noget helt tredje? Så bestil tid hos os og kom et skridt nærmere dit nye hår. Når du bestiller tid, er du sikker på, at vi har tid til at tage imod dig, når du kommer. Det kan være en fordel i en travl hverdag, da du på den måde undgår vente- og spildtid.

Hvis du spontant får lyst til at gøre noget ved dit hår, er du naturligvis altid velkommen til at stikke hovedet ind til os og høre, om vi har tid til at opfylde dine hårdrømme. Hvis der ikke er en åbning, når du kommer, kan vi booke en tid til dig.

Vi glæder os til sammen at finde ud af, hvilken frisure, der skal være din næste!

Frisør og stylist med passion for faget

Frisør Poul M har saloner i hele Jylland, og vi har opnået et solidt fodfæste takket være vores kompromisløse fokus på kvalitet og professionalisme. Vi hjælper hver dag mange kunder med at vælge de hårprodukter, der passer til netop deres hår, ligesom vi inspirerer til nye frisurer og muligheder for styling.

Er du i tvivl om, hvad der skal ske med dit hår, så kom ind og lad os finde ud af det sammen. Når du taler med vores frisører, får du altid en ærlig og professionel vurdering af, hvilke frisurer der klæder dit ansigt.

Parkering i Bryggen

Uanset om du besøger Bryggen på cykel, motorcykel eller i bil har du gode parkeringsmuligheder. Vores store parkeringshus byder på intet mindre end 700 parkeringspladser, hvilket gør det nemt at finde en parkeringsplads til både bil og motorcykel. Cykelparkering finder du ved hovedindgangen ud mod Søndertorv.

Du finder desuden 16 handicappladser i P-huset, som alle er placeret tæt på centrets fire hovedindgange. Vores handicapparkeringspladser kan benyttes frit, hvis du har et gyldigt handicapskilt.

Hvis du kører i el-bil har du mulighed for at lade din bil op ved hjælp af CLEVERs ladestandere på P4. Ladestanderne er Type 2, som passer til de fleste el- og hybridbiler. Husk eget ladekabel og CLEVER ladekort.

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top