Frellsen Chokolade i Bryggen

Shop visual Frellsen Chokolade

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

75 72 68 24
  • Frellsen Chokolade På sociale netværk:
Se andre

Butikker Frellsen Chokolade

Frellsen Chokolade | søde lækkerier

Frellsen Chokolade i Bryggen er et must, når din søde tand trænger til lidt forkælelse. Siden den spæde start i 1897, da Julius Muldorff Frellsen grundlagde en sukkervarefabrik i Slagelse, har vi udelukkende fremstillet vores søde lækkerier ved håndkraft, et lille skvæt kærlighed og de bedste råvarer. Vi gør en dyd ud af detaljen, så du altid kan dufte og smage den bedste kvalitet i vores chokolade, kaffe, te og andre lækkerier. 

Gennem fire generationer har familiefirmaet I. M. Frellsen været ligestillet med gourmetprodukter med en naturlig, autentisk og delikat smag. Derfor kan du altid forvente dét lille, lækre ekstra, når du forsyner dig selv med chokolade eller andre godter hos os. Vores chokolade er små mesterværker i sig selv og vil uden tvivl vække begejstring hos alle chokoladeelskere.

 

Velsmagende gaver

Det er svært at stå for fristelsen af delikate chokolader eller kaffebønner. Derfor har vi flotte gaveæsker, som du kan forkæle din vært med. Kom forbi i Vejle, og bliv fristet af vores mange lækre godbidder. Vi ses.

 

Deals and News Frellsen Chokolade

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top