Bianco i Bryggen

Shop visual Bianco

Vis på kort

Åbningstider

Klik her for at se centrets åbningstider.

Kontakt

21708915
  • Bianco På sociale netværk:

Butikker Bianco

Bianco | dansk design

Hos Bianco i Bryggen kan du opleve de nyeste tendenser inden for skomoden. Vi elsker sko og inspireres af de førende catwalks, musik, kunst, den europæiske undergrundskultur, de nyeste trends og cool street fashion. Siden den spæde start i 1987 har vi med vores blik for de små, lækre detaljer designet trendy fodtøj til hverdag, business og fest.

Løbende inviterer vi inspirerende fashionistas og gæstedesignere til at give deres bud på en smuk og trendy skokollektion, som vil pryde butikkens hylder og podier.

Til hende kan vi vise smarte sneakers, stiletter, flade sko, ballerinaer, ankelstøvler, klassiske chelsea boots, sandaler og vinterstøvler. Til ham har vi et inspirerende udvalg af ankelstøvler, sneakers, business og vinterstøvler. For at sætte prikken over i’et har vi skønne accessories som tasker, handsker, bælter, solbriller, skopleje og meget mere.

 

Service med stort 'S'

Vi glæder os til at assistere dig i vores butik i Vejle. Vores ekspedienter er inkarnerede skoentusiaster og altid opdaterede på tidens tendenser, så vi kan give dig en masse inspiration til dit næste par sko eller tilbehør. Besøg os i Bryggen, og bliv fristet af vores skønne skounivers. 

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top