Det Grønne Køkken i Bryggen

Shop visual Det Grønne Køkken

Vis på kort

Åbningstider

Åbningstider: man-fre   10-19.30 lør-søn     10-16.30        

Det Grønne Køkken

Det Grønne Køkken | Thai Take Away

Det Grønne Køkken i Bryggen i Vejle leverer lækker og sund mad på ingen tid. De store buffeter sikrer, at du ikke behøver at vente på din mad, så du kan bruge din tid på det, der er vigtigt for dig. I en travl hverdag er Det Grønne Køkken derfor et nemt og sundt alternativ til både usund fastfood og madlavning. Du kan nemlig enten nyde maden i caféen, eller du kan tage den med hjem.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig her på siden.

Lækker og sund take away

Når du køber take away fra Det Grønne Køkken, får du sund og smagfuld mad lavet af gode, friske råvarer. Du kan vælge mellem lækre retter fra fem store buffeter, som både egner sig til hverdag og fest. Når du køber mad til vennerne eller familien hos os, kan I alle sammen få præcis det, I bedst kan lide, ligesom I kan smage nye ting. Når du først står og blander din mad, er det næsten umuligt ikke at lade sig friste til at prøve noget forskelligt.

Smagfuld frokost

Er du på shoppetur i Bryggen, så læg endelig vejen forbi Det Grønne Køkken, når sulten melder sig. Uanset om du er alene eller sammen med vennerne kan du spise en smagfuld frokost i vores café. Når du giver din krop godt brændstof i form af sund mad, får du hurtigt ny energi til at fortsætte din shoppetur eller dine andre gøremål.

Traditionel og velsmagende thaimad

I vores store buffeter finder du et stort udvalg af traditionel og velsmagende thaimad. Du finder blandt andet sprøde forårsruller, lækre karryretter, friske salater og meget mere hos os, og det hele leder tankerne hen på de varme himmelstrøg, vores opskrifter stammer fra.

Når du har valgt alle de retter, du gerne vil spise, tager du maden med op til kassen, hvor vi vejer den for dig. På den måde undgår du også madspild, da du får præcis den mængde mad, du kan spise, ligesom du ikke skal betale for mad, du alligevel ikke kan spise. Det er hurtigt, nemt og godt for miljøet.

Parkering i Bryggen

Når du besøger Bryggen i Vejle kan du nemt komme til at parkere din bil, motorcykel eller cykel. I vores store parkeringshus finder du hele 700 parkeringspladser, hvilket betyder, at det altid er nemt at finde en parkeringsplads hos os.

Ved de fire hovedindgange fra parkeringshuset til Bryggen finder du handicapparkering, hvis du har brug for det. Vores indgangsdøre er desuden brede og trinfri, så alle har nem adgang til vores center.

Hvis du har en elbil, som du har brug for at lade op, mens du shopper hos os, kan du benytte en af vores ladestandere, som vi har sat op i vores parkeringshus i samarbejde med CLEVER. Vi tilbyder type 2 ladestandere, som understøtter alle elbiler på markedet. Husk at medbringe type 2 ladekabel og CLEVER-kort, hvis du ønsker at benytte ladestanderne.

Deals and News Det Grønne Køkken

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top