Undgå tøjkrise – bliv klar til årets julefrokoster!

Gave Idéer - Woman05/11/2018

De fleste kvinder elsker enhver mulighed for at gøre sig lidt ekstra pæne, og så er det jo heldigt, at vi netop er trådt ind i sæsonen for årets julefrokoster- og fester! Lad dig inspirere af vores dygtige butikspersonale i Samsøe & Samsøe, Vila og Envii, som viser dig deres favoritter.

Kjolen til alt
Et rigtig godt tip er at finde en kjole, som kan gå til næsten hvad som helst, og som du kan bruge til flere julefrokoster og -fester alt afhængig af, hvilket tilbehør du sætter til. Hvis man skal ud at købe et outfit til hver anledning, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Den klassiske sorte kjole går naturligvis aldrig af mode, og den findes i et stort udvalg af snit og former. Går du efter en kjole med mere spræl, så tænk gerne i kjoler, som du kan bruge med pæne strømpebukser til én fest og ud over et par jeans til en anden fest. På den måde kan du variere kjolen ud fra din eksisterende garderobe.

Accessories
En måde hvorpå du nemt kan gøre et outfit klar til julens fester, er med flotte accessories. Øreringe, halskæder, armbånd, tørklæder og sko kan pifte selv det mest hverdagsagtige outfit op til fest. Det gode ved julens fester er endda, at du med god samvittighed kan gå all in på glimmer og glitter.

Et tone i tone-sæt
Er du ikke til kjoler, kan du gå efter et sæt, som du kan mixe og matche i alverdens kombinationer. Brug bukserne alene med f.eks. en pæn blondetop og fine accessories, eller brug sættets overdel til en nederdel eller et par andre bukser. På den måde kan du skabe flere julefestlooks ud fra blot ét sæt.
I vores galleri kan du se udvalgt butikspersonale vise deres favoritter frem til årets julefester. Lad dig inspirere, og kom meget gerne forbi Samsøe & Samsøe, Vila og Envii, så vil vi med glæde hjælpe dig med at finde det helt rette outfit til lige netop dig og dine præferencer.

Line fra Samsøe & Samsøe

1. Line fra Samsøe & Samsøe

Mathilda fra Vila

2. Mathilda fra Vila

Lotte fra Envii

3. Lotte fra Envii

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

75 72 08 18
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

76 80 60 96

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider
HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top