Tag familien med til (u)hygge i efterårsferien

Events08/10/2018

Næste uge byder for rigtig mange børnefamilier på efterårsferie. Det betyder tid til hinanden, sjove oplevelser og hyggelige stunder både uden- og indendørs. Derfor vil vi gerne invitere jer til u(hyggelig) efterårsferie i Bryggen, hvor der er oplevelser for store og små. Læs med her, og lad dig inspirere til en familiedag hos os. 

(U)hyggelige aktiviteter

Vi tager forskud på Halloween og skaber allerede fra efterårsferien et uhyggeligt og sjovt univers i Bryggen, som hele familien kan samles om. Vi pynter op i hele centeret og gør klar til, at børnene kan prøve vores sjove Mini Haunted House og få malet snit- og skudsår af vores dygtige ansigtsmaler.

Trick & Treat Udklædningskonkurrence

Udklædning er en stor del af halloween, og de fleste børn synes, det er rigtig sjovt at klæde sig ud. Halloweenudklædninger behøver ikke være uhyggelige, for man kan da sagtens være en god heks eller end sej superhelt. Vær med i vores konkurrence på Facebook, hvor vi kårer den bedst udklædte.
Alle børn kan deltage i dette. Der udleveres et ”skattekort” over Bryggens butikker, og hvilke af disse der har slik klar til børnene. Er man udklædt og kommer ind i butikken får man helt sikkert ”Treat” i butikken.

Uden mad og drikke…

Spis frokost i et af vores mange spisesteder, når sulten melder sig. Vi har helt sikkert noget for enhver smag. Er du f.eks. til sund juice og lækker sandwich fra Joe & The Juice, den populære familievenlige buffet hos Pappa La Rosa, eller er Subway blandt familiens favoritter? Uanset hvad I foretrækker, står vi klar til at forkæle jeres smagsløg.

Vis på kort

Åbningstider

Alm. åbningstider: Man-fre     10-19 Lør             10-17Søn            11-16 Åbningstider i julen: Fra 12/1210-20 alle dage
  • Joe & The Juice På sociale netværk:
Vis butik Joe & The Juice Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top