Skal du konfirmeres i år?

Get The Look29/01/2019

Vi har besøgt Outfitters, der har et stort udvalg, perfekt til konfirmationen - om du så er til jakkesæt med butterfly, en skjorte med nogle mere afslappede bukser eller en t-shirt tilsat nogle clubpants: de har det hele, lige meget hvilken stil du vil køre på dagen. Og hey, er det ikke oplagt at købe outfittet til et af konfirmandarrangementerne? Læs mere herunder. 

Og nu skal vi skynde os at tilføje, at dette selvfølgelig også gælder dig, der skal nonfirmeres (det er bare langt lettere at skrive konfirmation). Der skal fejres og festes uanset og så skal tøjet naturligvis spille, det er klart!

Outfitters er en butik, der specifikt er henvendt til de 8-18-årige, så her kan du finde tøjstørrelserne 128-194. Mærker såsom Grunt, Costbart, Hound, Jack and Jones og Outfitters’ eget mærke er noget af det, som præger deres lange væg, der pt. er afsat til konfirmations-inspiration.
Her finder du både de mere traditionelle suits, skjorter osv., men også ideer til, hvordan man kan kombinere f.eks. et ret klassisk look til en bomberjakke, hvis du gerne vil være lidt mere casual. Det kan du også se et eksempel på, på billedet, hvor Outfitters har sammensat en fed skjorte til en farverig butterfly, tilsat en mørkeblå bomberjakke. Her kunne en blazer selvfølgelig også passe super til.
Med et par nye jeans eller sneakers til konfirmationen har du også nyt, som du kan bruge til Blå Mandag.

Du kan se flere billeder på vores facebookside og Instagram. Der har nemlig været to søde fyre forbi, til at stå modeller til et par outfits. Og ellers kan du naturligvis få det hele IRL og besøge butikken!

Konfirmandarrangement

Outfitters holder også konfirmationsarrangementer i Bryggen! Det foregår d. 31/1 (kl. 15-20), 3/2 (kl. 11-16) og 7/2 (kl. 15-20), hvor du kan få -20% på dit køb.
På deres egen hjemmeside kan du læse mere om arrangementerne: https://outfitters8-18.dk/konfirmationstoej-til-baade-drenge-og-piger/event/

En smart service Outfitters i Bryggen tilbyder er, at du kan du bytte tøjet, hvis du skulle vokse ud af det inden dagen.

Afslutningsvis vil vi selvfølgelig ønske alle årets konfirmander og nonfirmander – og deres forældre – en rigtig god dag!

Hilsner fra
Bryggen

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top