titleNewsletter.newsletter

Samsøe & Samsøe hos Bryggen: Her er vores anbefalinger til efterårsseptember-vejret!

Get The Look29/08/2017

September-vejret byder som regel både på varme indian summer-dage og efterårsblæst. Så hvordan klæder vi os på til den lidt utilregnelige måned - vi spurgt Samsøe & Samsøe i Bryggen.

Når klokken slår 12 mellem den 31. august og den 1. september, så går vi officielt fra sommer til efterår. Men af (ofte bitre) erfaringer ved vi godt, at bare fordi kalenderen fortæller os, at vi går ind i en ny årstid, så har vejrprognosen det med selv at bestemme, hvornår for eksempel sommeren starter og slutter. Ofte kan den endda midt i finde på at ombestemme sig.

Men det gælder i særlig grad for måneder, der grænser op til de forskellige årstider. Tag nu bare september. Officielt er det efterår, ja, men så bestemmer vejrguderne sig i et par dage for at velsigne os med lidt ’indian summer’, og fleecen og efterårsjakken må over cykelstyret, når vi cykler hjem om eftermiddagen.

Så hvilke items er oplagte til efterårsseptember-vejret? Det har vi talt med Bojana og Nikolaj om, begge står til dagligt i Samsøe & Samsøe hos Bryggen.

Til pigerne

Leo camo-print er én af de helt store tendenser for pigerne lige nu. Og det kommer også fortsætte her til efteråret, fortæller Bojana. Leo camo-print er inspireret af leopard-printet, som vi kender det men med et mere elegant touch.  Det understreges af Samsøe & Samsøes brug af det i deres efterårskollektion til kvinder. I sine to ud af tre valg til efterårsseptember-vejret har Bojana derfor valgt items med leo camo-printet.

”Vores pre-winter kollektion er rigtig meget præget af leo camo print. Jeg kan rigtig godt lide det, for selvom der er mange farver på, så har Samsøe & Samsøe-kollektionen det her rigtig fine efterårstema kørende,” forklarer Bojana. ”Der er masser af farve på, men det er efterårsfarverne.” 

1

1. Bluse - Bett LS AOP 

2

2. Let jakke - Rosalind jacket 

3

3. T-shirten – Izzy ss 8057 

Til fyrene

Efterårsmoden hos mænd er ofte kendetegnet ved et lag-på-lag-tema, fortæller Nikolaj. Og det er netop med tanke på det tema, at Nikolajs førstevalg lander på en såkaldt ’overshirt’, der bedst beskrives som en mellemting mellem en jakke og en trøje.

4

1. Gus Jacket

”Gus Jacket er bare en god efterårsjakke, der samtidig fungerer som et godt alternativ til cardiganen,” fortæller Nikolaj om jakken. ”Skinner solen, kan den fungere som jakke mens, hvis det efterårsblæser lidt, er fin med en tynd jakke udover og så måske en T-shirt eller en trøje helt inderst.”

5

2. Laurent Pants fold op

Til Gus Jacket hører der bukser med. Til sammen udgør det et sæt, og netop sættene vinder ifølge Nikolaj mere og mere frem for tiden.

”Det er et sæt, jeg ofte fremhæver for folk, for her kan både bukser og jakke også sagtens gå hver for sig.”

6

3. Striktrøjen – Demon O-N

Striktrøjen er tidløs, og den fungerer om efteråret ligesom den også altid er god at have på om vinteren, mener Nikolaj.

”Lige netop denne striktrøje er rigtig god til september mens den også er god, når vinteren for alvor kommer. Den kan sagtens sættes sammen med sættet foroven men kan også gå rigtig fint med bare et par jeans.”

 

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

75 72 08 18

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top