Outfit of the day fra Message og...

Gave Idéer - Woman26/09/2018

Efteråret står for døren, og for mange betyder det en opdatering af garderoben. Har du styr på sæsonens trends? Læs med her, og lad de dygtige ekspedienter i vores butikker vise dig, hvordan de forskellige tendenser konkret kan se ud, når de vælger et efterårsoutfit. Sæsonens tendenser spænder vidt, så mon ikke du kan finde en favorit eller to blandt dem?

Et blomsterhav

Blomsterprint har været in i sommeren 2018, og trenden fortsætter i høj grad ind i efterårs- og vintersæsonen – særligt på kjoler. Om du vælger det småblomstrede eller store buketter, er en smagssag, for alle former for blomsterprints hitter.

80’erne har ringet

Skulderpuder og sort læder er hot denne sæson! Klæd dig som en ægte 80’er power woman, eller pluk de elementer ud, du kan lide, og sæt det til et par skinny jeans for et mere nutidigt look.

American folklore

En af efterårets store tendenser finder inspiration i et mix af klassiske håndarbejder som patchwork, hækling og quiltning, som man ser det i amerikansk folklore. Gå efter gulvlange kjoler og nederdele i patchwork-mønstre i fin forening med chunky strik og quiltede jakker for et gennemført look. Eller brug jakken til et par jeans og en T-shirt for et lille touch af folklore.

Klassiske skræddermønstre

Sildebensmønster, tweed og klassiske tern er en stor tendens i dette efterår, og særligt når det gælder overfrakken. Snittet kan både være feminint og maskulint, så det gør bestemt ikke noget, at det ligner, du har tyvstjålet din kærestes frakke.

Oversize og skarpe farver

Denne sæson skal dit overtøj være oversize og gerne lag-på-lag. Tøv ikke med at tage en parka over en jakke eller en frakke over en fleece. Kig desuden efter overtøj i skarpe farver som orange, pink og blå, og vær ikke bange for at mixe dem.

Smal og ren silhuet

Et rent, smalt look med hvide elementer er en fin kontrast til den volumen og de mange farver og mønstre, vi ellers ser i dette efterår. Tænk maxilængde og en smal silhuet, og hvis du er modig, går du all white.

Se, hvordan du kan sammensætte de nye styles i galleriet.
1. Sabrina fra Vila 
2. Sanne fra B.Young
3. Viktoria fra Only
4. Julie fra Message

Sabrina fra Vila

Sabrina fra Vila

Sanne fra B.Young

Sanne fra B.Young

Viktoria fra Only

Viktoria fra Only

Julie fra Message

Julie fra Message

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

96 23 22 79
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

75 73 74 92
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

76 80 60 96
Vis på kort

Åbningstider

Åbningstider:Mandag-fredag:  kl. 10.00-19.00Lørdag:              kl. 10.00-16.00Søndag:             kl. 11.00-15.00

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top