Modeshow og fashiontrends

Inspiration07/10/2019

De sidste uger har vi haft fokus på de spændende trends og tendenser, ved at vise et udpluk fra de mange nyheder fra butikkerne, på vores sociale medier og denne weekend toppede vi vores fashionfokus med et levende modeshow.

Lørdag var det uundgåeligt ikke at se de levende mannequiner spankulere rundt i hele Bryggen, for at vise dig, first hand, nogle af de trends vi ser i modebilledet.

Modellerne var stylet med de nyeste varer fra butikkerne, både tøj, sko og accessories fra butikker som Samsøe Samsøe, Bianco, Pilgrim og Kvickly. Bryggen er et shoppingcenter med cirka 60 butikker, så der var rigeligt tøj at iklæde de mange modeller i.

Hvis du er nysgerrig efter hvordan det så ud til et sådan 'levende modeshow', så har vi lagt lidt billeder op fra eventet, på vores facebookside.

Du kan læse vores artikel:
'Inspirerende efterårsmode fra Bryggen
'
- om efterårets- og vinterens trends, for at få et kig til hvad der blandt andet farve- og printmæssigt hitter i modeverdenen!

Hvis du har interesse i at se nogle af de outfits vores stylist har sammensat, er vores instagramside: @Bryggen_Vejle pakket med modebilleder og klæder fra vores mange dame- og herretøjsbutikker.

Vi håber du kommer godt, lunt og velklædt ind i den nye sæson!

Kh.
Bryggen

 

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top