Kom til juleshopping i Bryggen

Gave Idéer21/11/2018

Julen venter lige om hjørnet, og måske er du så småt startet med at krydse gaver af på familiens ønskelister. Kom og tilbring en hyggelig dag i Bryggen med juleshopping og en lækker frokost, og hvis du starter nu, slipper du måske endda for at suse rundt efter den sidste julegave den 23. december. Der har vi vidst alle været. I Bryggen har vi gjort klar til julen og til at byde dig velkommen inden for til masser af hyggelig julestemning og gode gaveideer. 

Undgå julestress
Juleshopping kan for mange føles stressende, selvom udgangspunktet er hyggeligt og rart, for julen er jo hjerternes fest. Et godt tip er først og fremmest at planlægge dine indkøb, men vær åben for inspiration. Det kan være en smule kedeligt kun at gå ud fra ønskelisterne, så læg nogle tanker i gaverne, du skal købe, og lad dig inspirere af det store udvalg i vores butikker. Står der fx lysestager på en af ønskelisterne, kan du være sikker på, at vores dygtige butikspersonale i Imerco Home og Thomsons står klar til at guide dig mod de helt rette.

Når sulten melder sig
Juleshopping kan være hårdt arbejde. Så når sulten melder sig har vi en række lækre bud på en sund frokost hos f.eks. Det Grønne Køkken, eller Joe & The Juice, hvor de står klar til at servere en let frokost så der forsat er plads til juleknas.
 
Lidt at varme sig på
Det bliver koldere og koldere uden for, men inde hos os er det lunt og rart. Forkæl dig selv med en lækker varm kakao, når du kommer ude fra kulden, og inden du skal i gang med den helt store juleshopping. Hos Frellesen står de klar til at kreere en chokoladesød varm kakao med flødeskum til dig – også som to-go, inden du skal videre med dagens gøremål.
Vi glæder os til at se dig til hyggeligt juleshopping i Bryggen!

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

76 41 20 30
Vis på kort

Åbningstider

Alm. åbningstider: Man-fre     10-19 Lør             10-17Søn            11-16 Åbningstider i julen: Fra 12/1210-20 alle dage
  • Joe & The Juice På sociale netværk:
Vis butik Joe & The Juice Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden
  • Thomsons På sociale netværk:
Vis butik Thomsons Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider
HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top