Jul i Bryggen

27/11/2019

Bevæg dig ind i Bryggen og oplev de mange glimtende julelys og den hyggelige julestemning. Vi har pyntet flot op til jul og ser frem til at byde dig velkommen.


Bryggen er forvandlet til et sandt juleeventyr med funklende stjerner, glimtende lys og den hyggeligste julestemning. Ikke nok med at centeret er pyntet op til jul, så er butikkerne det også. Lad dig inspirere af den flotte julepynt som pryder Bryggen fra inderst til yderst.

Træk ind i varmen og gå på opdagelse i vores mange skønne butikker. Her kan du få masser af inspiration til alt fra julegaver, mandelgaver og adventsgaver, til selvforkælelse, boligindretning og julepynt. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette.

I Bryggen finder du alle dine yndlingsbutikker ét sted, så du ikke behøver at vandre hele byen rundt i vinterkulden. Vi har 700 parkeringspladser, så du ikke skal bevæge dig så langt. Husk at du i Bryggen altid får 2 timers gratis parkering.

I december måned vil der desuden være masser af spændende oplevelser og aktiviteter for hele familien. Bryggen er klædt på til julen og dets mange stunder og vi glæder os til at byde dig varmt velkommen.

By diana.dreier

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top