titleNewsletter.newsletter

Få styr på Bluetooth-højttalerne, der passer til dine behov!

Inspiration05/07/2017

Alle elsker musik. Læs med her, og hør om hvilke trådløse højtalere fra Humac på Bryggen, som er bedst til at tage med på farten.

Transportable Bluetooth-højttalere hører til den slags elektronik, du først forstår vigtigheden af, når du har ejet en. For hvordan skulle I have klaret jer foruden på venindeturen til Budapest? Hvordan skulle I have klaret jer på teltturen i den svenske skærgård, i sommerhuset eller til sommerens grillaftener?

Men hvad er en Bluetooth-højttaler i grunden? Kort fortalt er der tale om en trådløs højttaler, hvor du kan afspille musik fra din smartphone – både med og uden wi-fi. Har du downloadet playlister og yndlingskunstnere fra Spotify, kan du via det gratis Bluetooth-signal høre dem uden wi-fi-signal, ligesom du herhjemme kan høre både musik og radio, når du har højttaleren med på stranden eller i sommerhuset.

Bluetooth-højttalernes popularitet har de sidste par år været støt stigende, hvilket samtidig betyder, at udvalget af Bluetooth-højttalere er vokset. Derfor kan det være svært lige at regne ud, hvilken Bluetooth-højttaler man bør gå efter.

Vi har i samarbejde med Humac i stuen på Bryggen lavet en lille guide, der måske kan hjælpe dig med at regne ud, hvilken Bluetooth-højttaler du skal have med dig på sommerferiens ture til stranden, sommerhuset, haven eller Sydens sol.

1. Til den budget-orienterede musikelsker

JBL Flip 3, vejl. pris 999,95 kr. 

Her er der tale om en virkelig god og ’all around’-højttaler til prisen. Den overraskende gode lyd gør, at højttaleren ikke blot er oplagt til stranden, poolen og sommerhus-turen, men også sagtens kan fungere som stuens eller køkkenets anlæg. Det stærkt genopladelige batteri giver 10 timers spilletid, og så har Flip 3’eren indbygget højttalertelefon til håndfri mobilsamtaler i krystalklar kvalitet – uden støj og ekko.

2. Til den aktive musikelsker

JBL Clip 2, vejl. pris 499,95 kr.

Denne her lille (og billige) Bluetooth-højttaler – igen fra JBL – er som skabt til dig, der vil have musikken med på regnfulde festivaler, på kanoturen eller sågar med i badet. Her er nemlig tale om en 100 % vandtæt Bluetooth-højttaler. Beklædt med slidstærkt, vandtæt stof og en karabinhage er den let at have med i rygsækken eller hængende på bæltet, når du er ude og vandre.

3. Til musikelskeren, der er design-aficionado

B&O BeoPlay M5, vejl. pris 4.499 kr.

Ja, BeoPlay M5 er designmæssigt noget af det ypperste inden for Bluetooth-højttalere, men lyden er altså også i en klasse for sig. Her har vi at gøre med en af markedets mest kraftfulde 360 graders højttalere. Men modsat JBL’erne er den ikke lige så oplagt at slæbe med på stranden eller i kanoen. Derimod vil den designmæssigt kunne erstatte de fleste anlæg samt fungere som et naturligt midtpunkt i hjemmet, da højttalerens cylindriske form sikrer, at lyden projiceres fra alle vinkler.

4. Til den audio-file musikelsker på farten

Libratone Zipp, vejl. pris 2.399 kr.

Modsat B&O’s Beoplay M5 er Libratones Zipp-højttaler designet til dig, der går særlig meget op i lydkvaliteten af din transportable Bluetooth-højttaler, og som samtidig gerne vil have musikken med på farten. Om du har Libratone Zipp stående i stuen eller på græsplænen ved siden af kongespillet, så får du en krystalklar 360 graders audio-lyd, for der er her tale om en sjældent god lyd ud af noget, der er på størrelse med en termoflaske.

5. Til musikelskeren, der vil holde festen i gang hele natten

B&O Play Beolit 17, vejl. pris 3.799 kr.

Her har vi nok at gøre med en af de mest kraftfulde Bluetooth-højttalere på markedet. Skal du holde havefest, så kan B&O Play Beolit 17 sagtens spille op til dans. Med sin True360-lydteknologi, intelligent USB-Clader og op til 24 timers uafbrudt kvalitetsmusiksystem behøver du nemlig ikke kaste penge efter hverken højttaler eller dj. Og du behøver heller ikke være nervøs for, at fulde gæster ødelægger højttaleren. B&O Play Beolit 17 er fremstillet i robust anodiseret aluminium, der, kombineret med robust polymer, kan tage mod knubs – både til hverdag og fest.

Tag forbi Humac i Bryggen, og se flere Bluetooth-højttalere – har de ikke højttalerne på lager, kan de altid få dem hjem.

 

 

 

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

70 21 53 53

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top