Få stillet din lille julesult med lækkerier og julemad

Inspiration03/12/2018

Den søde juletid er kommet og er fuld i gang. Vi er trådt ind i december - i måneden hvor du bliver en varm indeni ved duften af æbleskiver, vaniljekranse og glögg. Bryggen har et stort udbud af hyggelige spisesteder, som nok skal få dit julehumør i top sammen med din bedste shopping-buddy. Du kan nu forsøde gave-shopping med alverdens julelækkerier her:

Juledrøm hos Frellsens Chokolade

Melder der sig en lille lækkersult, må du besøge Frellsen Chokolade – de har skabt ’Juledrøm’ – en ris a la mande på is. Smag den dejlige vaniljefløde-softice, der er drysset med knuste mandler og friske kirsebær som topping. Lige til at blive blød i knæene af.

Traditionelle juleretter hos Pappa La Rosa Café & Restaurant

Få en forsmag på juleaften og prøv alle de traditionelle retter som brune kartofler, flæskesteg, rødkål, brun sovs og and. Her kan du godt komme forbi med den store sult, for der er nok af retterne i den lækre buffet.

Det dufter fra julebageriet i Kvickly

Hvad er en jul uden lækre sager fra julebageriet? Hos Kvickly har bagermesteren rigtig været i gang, og du kan blandt andet nyde en julestjerne, juleboller med marcipan og rosiner, norske klejner og honninghjerter. Få en lækker julesnack med det samme, eller tag en bagerpose og glæd familien derhjemme.

Rigtig god jul og shoppefornøjelse!

Psst! Husk at med 700 p-pladser er det altid nemt at finde en plads. De to første timer er gratis – 3 timer koster 10 kr.

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

75 72 68 24
  • Frellsen Chokolade På sociale netværk:
Vis butik Frellsen Chokolade Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Mandag-Fredag: kl. 08.00-21.00 Lørdag-Søndag:  kl. 08.00-21.00

Kontakt

76 43 29 00

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider
HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top