Eksklusivt! Få inspiration til efterårets garderobe med Samsøe & Samsøe

Gave Idéer - Woman27/08/2018

Samsøe & Samsøe har lagt hovedet på blød og præsenterer sæsonens tre største mode trends. Er det noget for dig? 

Volumen i feminine silhuetter

Samsøe & Samsøes efterårskollektion hedder ”Resistance” og er på den ene side inspireret af ekstremsport som hiking og på den anden side en slags retro-futurisme, hvor referencer, som ville være futuristiske i 90’erne, får en nyt ironisk twist. Der bliver leget med volumen i feminine silhuetter, hvor naturens egne farver spiller en stor rolle i form af opdateret camouflage- og leopardprint. Samsøe & Samsøe har skabt en kollektion, der forener de funktionelle referencer og højteknologiske materialer med ikoniske klassikere som Prince of Wales-tweed og dobbeltradede frakker.

Svovlgule farver

Denne sæson er den svovlgule farve et af vores stærkeste budskaber. Tag for eksempel Samsøe & Samsøe Ono kjole, der med sit elegante snit giver et feminint og sofistikeret udtryk – og fremhæver taljen.

Karamelbrune farver

Vores gyldne karamelbrune palazzo-bukser i silkevelour er en klar favorit denne sæson. Buksernes volumen og stoffets tyngde giver det helt rigtige feminine udtryk til den klassiske silhuet. Sæt dem eventuelt sammen med en chunky strik, der bryder det feminine med dens oversized form. Her har du et look, der både fungerer på jobbet og en middag i byen på en kølige efterårsaften.

1. Strik Nuria, Lemon Curry Mel, kr. 1.000
2. Kjole, Ono ls, Sluphur Spring, kr. 1.400
3. Bukser, Jaqo pants, Caramel Cafe, kr. 1.400

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

75 72 08 18

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider
HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top