Efterårsfavoritter til mænd

Gave Idéer - Man01/10/2018

Årets efterårs- og vintermode til mænd er i butikkerne lige nu, og det er tilladt at tage næsten hvad som helst på! Alligevel er der nogle tendenser, som ikke er til at komme uden om i denne sæson. Læs med her, når vi udpeger nogle af dem, som er nemme at mikse og matche med den eksisterende garderobe. I galleriet kan du ligeledes lade dig inspirere af udvalgt butikspersonales stil med deres efterårs- og vinterfavoritter. 

Lag på lag

Klæd dig i lag på lag med forskellige former, farver og materialer. Tag en fleece over skjorten og en frakke over fleecen, og vær ikke bange for mix and match. Tendensen er altdominerende i denne sæson – og så er den endda praktisk i det kolde vejr!

The outdoor look

En af de helt store tendenser i denne sæson er outdoor-looket. Det dækker over, at det er mere end okay at ligne, at man kommer direkte fra en lang vandretur i skoven, selvom man blot er på vej på job. Tænk i tøj og sko, der er funktionelt og behageligt. Fleecetrøjer, flannel skjorter, vandrestøvler og praktiske rygsække, og så er du godt på vej.

Tern i alle afskygninger

Tern er in! Både på bukser, bluser og frakker, og de findes i alverdens afskygninger, fra skovhuggertern til skotsktern. Valget er dit, men en ting er sikkert – du kommer ikke uden om tern i denne sæson.

Hattetid

Kodeordet er, at du skal have noget på hovedet. Om det er en ulden hue, et tørklæde, en klassisk herrehat eller en kasket, bestemmer du selv. Se det som den vigtigste accessory til dit efterårs- og vinterlook, og leg med kombinationerne. Alt er lovligt!

1. Mads fra Bertoni,
2. Thomas fra Kaufman
3. Simon fra Jack & Jones

Tern i tern

1. Mads fra Bertoni i sæsonens tern

Skovmandslook

2. Simon fra Jack & Jones i skovmandslook

Outdoor looket

3. Thomas fra Kaufmann i sæsonens outdoor look

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

87 55 55 68
  • Bertoni På sociale netværk:
Vis butik Bertoni Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

24845745
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

75 88 21 00

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top