Nyhedsbrev

Catch up med dine venner hos Bryggen efter ferien

Inspiration22/08/2018

Besøg Bryggen, og catch up med dine venner efter ferien. Vi har et væld af velkendte og mindre kendte butikker, som I kan hygge jer i – og når sulten melder sig, kan I spise på et af følgende 4 spisesteder – og få desserten med.

Spis en lækker sund frokost hos Sunset Boulevard

Den amerikanske Subway-kæde har eksisteret i mere end 50 år. Hos Subway kan du både få stillet både den lille og store sult. Forskellige typer af pålæg, dressing og sprødt fyld sikrer, at du får en dejlig velsmagende sandwich, som du kan tage med på farten – eller nyde hos Bryggen.

Grib en fantastisk juice hos Joe & The Juice

Danske Joe & The Juice står altid klar med friske medarbejdere, som kun venter på at tage imod din bestilling og servere dig en frisklavet, skøn juice lige efter din smag. Kombinér en af de populære juice med en sandwich som f.eks. Joe’s Club eller Spicy Tuna, og du er godt kørende!

Det Grønne Køkken

Besøg Det Grønne Køkken i Bryggen. Her kan du vælge imellem en lang række lækre retter fra 4 store buffeter med 60 varianter af hjemmelavede salater og grøntsager. Derudover er der 3 store buffeter med forskellige autentiske thairetter som pad-thai kylling, Panang, indbagte rejer med mere– nyd maden i caféen eller tag den med dig på farten. Velbekomme!

Pappa La Rosa Café & Restaurant

Hos Pappa La Rosa møder du et lokalt spisested for hele familien. Indehaveren startede i restaurantbranchen tilbage i 1995 i Tyskland og flyttede til Danmark i 1998 for at åbne et pizzaria i Jels. Det blev starten til successen med flere italienske spisesteder. Pappa La Rosa garanterer dig friske råvarer og et godt udvalg af pizza, spaghetti og penne. Der er også gode vine samt kaffe og kage at runde af på.

Frellsen chokolade

Er det blevet tid til at få mættet den søde tand? Da kan du altid få et stykke hjemmelavet skøn chokolade og en kop kaffe hos Frellsen chokolade, som gennem 4 generationer har leveret lækre gourmetoplevelser til danskerne. Det danskejede firma leverer håndværk i oplevelsesværdig kvalitet!

Vi byder dig velbekommen i Bryggen!

Vis på kort

Åbningstider

Alm. Åbningstider:Man-fre            10-19.30Lør                       10-16.30Søn                     11-15.30 Åbningstider i julen:Fra 12/1210-20 alle dage
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

75 72 68 24
  • Frellsen Chokolade På sociale netværk:
View the products Frellsen Chokolade Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top