Bryggen står for underholdningen denne sommer!

Inspiration04/07/2018

Er I løbet tør for sommerferieidéer for hele familien? Så hvad med en tur i Bryggen, hvor I kan forkæle ungerne i ro og mag? Sammen kan I se på nyt tøj til garderoben, legetøj og spise en hyggelig frokost sammen.

NameIt

I NameIt finder du alt fra babytøj til børnetøj og tøj til tweens. Kendetegnet er, at tøjet er designet til legeglade børn, som skal have plads til bevægelse og leg. Tøjet er moderne, funktionelt og materialerne af høj kvalitet.

Toys’R’Us

Kom ind, og bliv overrasket over nyhederne i Toys’R’Us, som henvender sig til både små og store børn. En fidget spinner, en yoyo eller hvad bliver det næste? I finder alt fra elektronik til spil og bamser. Her er det kun fantasien (og pengepungens størrelse), der sætter grænser.

Giv eksempelvis dit barn frihed til at male, skabe og udforske verden omkring sig med dette staffeli fra PLUM med rengøringsvenlig malerude, som altid er klar til næste kunstværk. Malingen er nem at vaske af, så dit barn kan få beskidte hænder og skabe nye mesterværker dag efter dag! De sekskantede holdere er perfekte til at opbevare pensler, maling og haveredskaber. Den lille plantehylde i staffeliet er en fryd for spirende gartnere, og de medfølgende små værktøjer er ideelle til børnehænder. De beroligende lyde fra vindspillet i bambus giver denne kreative oplevelse en ekstra sansedimension.

Hvis I er på udkig efter gear til første skoledag, kan I finde det i Toys’R’Us, hvor der er skoletasker, blyanter og penalhuse til de små, så de får en god første skoledag – og tid.

Vi ønsker jer en god shopping – og sommer i Bryggen Vejle.

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

76 42 00 22

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider
HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top