titleNewsletter.newsletter

Arnold Busk: De her 4 brætspil skal vi spille i efterårsferien!

10/10/2017

Vi har fået chef og salgsassistent Niels fra Arnold Busck til at forslå 4 brætspils til efterårsferiens hjemmedage.

Efterårsferien er en ægte familieferie. Som i mor, far og børn-familie, hvor der som sådan ikke er nogle højtider, der giver stress og jag. Her får familien faktisk mulighed for at have en masse kvalitetstid sammen.

Desværre ligger efterårsferien også i en tid på året, hvor vinden har det med at ruske i i træerne, mens regnen i det næste pisker mod vinduerne, og det med at trække i overtøjet og traske ud, er måske ikke øverst på listen.

Det er varm kakao med flødeskum, hjemmebagte småkager og hygge med en god bog og et godt gammeldags brætspil til gengæld. Hos Arnold Busck i Bryggen har de begge: Gode bøger og fantastiske brætspil.

Sidstnævnte brætspil har vi fået Niels Pedersen, der er chef og salgsassistent i Arnold Busck, til at snakke med os om. Her giver han nemlig sine 4 bud på 4 familievenlige brætspil til hjemmehyggen i efterårsferien.

1. Sequence

Sequence - 300 kr.

Spillet Sequence er det første spil, Niels Pedersen finder frem. Der er lidt at tale om et slags fancy kryds og bolle-spil, forklarer han - men hvor hele familien kan være med! I Sequence gælder det nemlig om at placere dine brikker på spillepladen, som viser en masse forskellige felter, der svarer til de forskellige kort i bunken. Målet er nu at lave sekvenser af fem på stribe. Sequence kan spilles af tolv spillere, men Niels Pedersen anbefaler, at man er tre til fire spillere.

2. Speak Out

Speak Out - 300 kr.

Selvom regnen måske pisker ned, og der ikke synes at være særligt meget at grine over, når man kigger på vejr-appen, så skal Speak-out nok få gang i grinemusklerne, fortæller Niels Pedersen. Spillet er gået hen og blevet en regulær YouTube-sensation, fordi det er så fjollet og sjovt. Her er man to hold, hvor hvert hold får præsenteret nogle sætninger, som de skal sige, og som holdet så skal afkode. Nemt nok? Nej, fordi ham eller hende, der siger sætningen, får et fjollet mundstykke på, der næsten gør det umuligt at forstå, hvad der bliver sagt. Der er garanteret mange sjove efterårsferiedage med Speak Out.

3. Set

Set - 130 kr.

Set er et af butikkens populære brætspil, fortæller chefen i Arnold Busck i Bryggen. Det er et spil, der udfordrer både den kreative og logisk tankegang, og det er ifølge Niels Pedersen et spil, som børn ofte er særligt gode til, fordi de er gode til at tænke lidt mere ”krøllet”. Spillet handler om at finde matchende SET blandt spillekortene, der er lagt frem på bordet. Det kan være mere udfordrende end som så. Der er nemlig SET, der består af logiske sammenhæng mellem figurerne, og så er det SET, der er mere ulogiske og svære at opdage.

4. Pie Face!

Pie Face - 270 kr.

Nogle gange er simpelt bare sjovt. Og simpelt er måske den bedste beskrivelse af Pie Face!, som Niels Pedersen anbefaler som det 4. og sidste efterårsferiespil. Kom kakaoens flødeskum på håndkatapulten og placer ansigtet i papirrammen. Nu gælder det så bare om at finde ud af, om du eller børnene er de uheldige, der skal have flødeskummet i face! Jo, jo, den er set før, men det gør den altså ikke mindre sjov, fortæller Niels Pedersen fra Arnold Busck i Bryggen.

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

75 82 05 44
  • Arnold Busck På sociale netværk:

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top