#ActForGood Tak for inspiration!

25/08/2019

De sidste uger har vi benyttet vores sociale medier til at sætte et ekstra fokus på bæredygtighed og på de gode initiativer og tiltag der gør en forskel. Dertil har I sørme bidraget med ideer og inspiration fif – og tak for dem!

”Del dit bedste hverdagsfif”

Tak for jeres ideer til, hvad vi kan kalde, en grønnere hverdag, på vores facebookside. Vi igangsatte nemlig en konkurrence med en vinderpræmie på 1.000 kr. på et gavekort her til Bryggen, fordi vi gerne ville motivere jer til at bidrage med fif, som måske kan inspirere andre.

For ”mange bække små”, som der også blev skrevet så fint i kommentarfeltet, alle tiltag har en værdi.

De gode ideer

Vi synes selv det er blevet til et spændende kommentarfelt med forskellige ideer, som at kaffegrums kan benyttes i haven som gødning og at hjemmestrikkede klude kontra engangsklude til rengøring er sagen.

Der er påmindelser om at det er godt at spare på vandet og huske at slukke lyset og have en stofpose med på farten.
Vi synes også at tipsene om at lave huskesedler af brugte konvolutter, vande planter med regnvand og generelt få afleveret tøj, der ikke bruges mere, til genbrug, er rigtig brugbare!

Du finder opslaget lige her og læg endelig en kommentar selv! Konkurrencen kører indtil onsdag, så du kan stadig nå at være med!

Act for Good

Vi har, som shoppingcenter, et ansvar og vores tiltag som at nedsætte el-forbrug, prioritere et sorteringsanlæg og genanvende madaffald, er ét skridt på vejen. Det er en proces, som vi arbejder på og konstant søger at optimere, for vi vil også give miljøet en hånd.

Vi har de sidste uger bla. delt hvordan butikkerne sorterer, for at give et kig til jer, til hvad der foregår ’bag kulissen’, fordi vi gerne vil være åbne og fordi vi også er stolte af eksempelvis at kunne sige at lige over halvdelen af vores affald omdannes til biogas og gødning og at resten bliver til fjernvarme.

Mvh.

Bryggen

 

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

HVERDAGE 10.00-19.00
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 10.00-16.00


Phone : 70105560
> Kontakt os

Top